Berghoef Plants

Berghoef Plants is gespecialiseerd in de teelt van bladbegonia: de Begonia Rex en de Begonia Beleaf®. De laatstgenoemde zet Berghoef Plants op de markt onder het label Beleaf van veredelaar Koppe. De ‘Beleaf’®-bladbegonia heeft een mooi bladstructuur en opvallende kleuren. Doordat de bladbegonia regelmatig te zien is in het tv-programma De Grote Tuinverbouwing op SBS 6, creëert Berghoef Plants niet alleen bekendheid bij exporteurs, maar ook bij de consument.

Achterweg 6
1424 PR De Kwakel

Lees meer over Berghoef Plants

Hedera Plant

Het assortiment van Hedera Plant bestaat uit meer dan 25 soorten Hedera. De meeste van deze soorten zijn zowel voor binnen als voor buiten goed te gebruiken. Wij produceren in potmaten van 8,5 cm. tot 24 cm. De productietijd varieert van 12 weken tot ruim 2 jaar. Het assortiment van Hedera Plant bestaat naast Hedera ook uit Aglaonema, Codiaeum, Cupressus, Dracaena, Dieffenbachia, Pachira, Sansevieria, Schefflera, Yucca en Zamioculcas.

Hoofdweg 13
1424 PC De Kwakel

Lees meer over Hedera Plant

Heemskerk Plant

Heemskerk Plant produceert de gewassen Zamioculcas en Mandevilla. De Mandevilla is jaarlijks verkrijgbaar in het voorjaar en in de zomer. Deze schitterende bloeiende terrasplant teelt Heemskerk Plant nu van 19 cm. pot tot 30 cm. pot in diverse soorten en modellen. Zamioculcas is jaarrond leverbaar in diverse potmaten.

Achterweg 27
1424 PN De Kwakel

Lees meer over Heemskerk Plant

HPD Potplanten

HPD is gespecialiseerd in de teelt van potrozen, welke we op de markt brengen onder het label Favourite Roses. Op een totale kasoppervlakte van 66.000 m2 kweken wij zes miljoen stuks potrozen per jaar.

Achterweg 20
1424 PR De Kwakel

Lees meer over HPD Potplanten