Historie van Hedera Plant

Hedera Plant ging in 1981 van start met de teelt van Hedera op een oppervlakte van 10.000 m2 kasruimte in Mijdrecht. In die tijd was het nog uniek dat op een dergelijke oppervlakte slechts 1 product werd geteeld. Door deze stap kon Hedera Plant haar klanten altijd voorzien van de juiste kwaliteit en hoeveelheden Hedera.

Tweede locatie

In 1982 nam Hedera Plant een tweede locatie van 20.000 m2 aan de Hoofdweg in De Kwakel in gebruik. Hierdoor konden we nog meer soorten en maten Hedera produceren. Zo werden we totaalleverancier van dit product.

De locaties van Hedera Plant

Per 2012 beschikt Hedera Plant over zes locaties met een totale oppervlakte van 190.000 m2 kasruimte. Daarnaast produceren diverse andere bedrijven halffabrikaat voor ons. Vijf van onze locaties zijn te vinden in de regio Aalsmeer, één in de Noordoostpolder. Mede door onze eigen vrachtwagens kunnen we snel reageren op vragen van onze klanten.

Assortiment van Hedera Plant

In de loop der jaren is ook ons assortiment meegegroeid. Inmiddels bestaat deze uit meer dan 25 soorten Hedera. De meeste van deze soorten zijn zowel voor binnen als voor buiten goed te gebruiken. Wij produceren in potmaten van 8,5 cm. tot 24 cm. De productietijd varieert van 12 weken tot ruim 2 jaar.

Het assortiment van Hedera Plant bestaat naast Hedera ook uit Aglaonema, Alocasia, Cissus, Codiaeum, Cupressus, Dracaena, Dieffenbachia, Ficus, Monstera, Musa, Pachira, Philodendron, Pilea, Sansevieria, Schefflera, Strelitzia, Yucca en Zamioculcas.

 

Info

MPS GAP en MPS SQ gecertificeerd (www.my-mps.com)

Adres:

Hedera Plant
Hoofdweg 13
1424PC De Kwakel