Over ons

Vireõ is de overkoepelende naam voor vier potplantenkwekerijen. Deze kwekerijen bundelen de krachten op het gebied van inkoop- en verkoopwerkzaamheden, conceptontwikkeling en orderafhandeling. Samen beslaan ze een oppervlakte van meer dan 30 hectare! Je vindt de kwekerijen in de directe omgeving van bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer.

Onze visie

De lange-termijnrelatie met onze klanten staat voorop! Wij bieden jou altijd relevante topproducten, inspiratie en toegevoegde waarde.

Producten van de hoogste kwaliteit

Al onze telers zijn trots op hun producten. Ze gaan altijd voor een duurzame en hoge kwaliteit teelt. En controleren de kwaliteit van de planten regelmatig. Zowel tijdens de groei als in de eindfase van het sorteren. Zo garanderen we een constante én uitstekende kwaliteit.

Breed assortiment

Ben je op zoek naar groene planten, bloeiende planten of planten met toegevoegde waarde? Dan zit je goed bij Vireõ! Bij ons bestel je zowel kleine als grote orders uit ons zeer brede assortiment. Als je wilt, kunnen we ook producten buiten ons assortiment leveren. Ook bieden wij exclusieve verpakkingen, sierpotten en toegevoegde waarde. Bekijk hier ons productaanbod.

Interne beurzen

Samen met een aantal andere telers organiseren we jaarlijks drie huisbeurzen: de Home & Garden Fair, de Retail Fair en de Green Fair. Op deze beurzen kunnen deelnemende kwekers hun producten voor het komende seizoen presenteren aan de professionele vakhandel.

Duurzame productie

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Daarom produceren we in een gesloten omgeving en maken we beperkt gebruik van bestrijdingsmiddelen. De producten die we importeren uit Midden-Amerika zijn altijd afkomstig van telers die sociaal en ecologisch verantwoord produceren. Ook zijn alle Vireõ-telers MPS-gecertificeerd.

Neem een digitaal kijkje in onze kwekerijen met onze bedrijfsvideo.

Showroom

Foto- en ontwerpstudio

Vireõ beschikt over een eigen showroom én een foto- en ontwerpstudio. Zo kunnen we in house retail- en verpakkingsconcepten ontwikkelen. We denken graag met onze klanten mee over opvallende concepten en toegevoegde waarde. Zo gaan we samen voor een hoger netto verkoopresultaat voor iedereen in de keten.